O NAMA MIRISI SUSTAVI STUDIJE PRIMJERA KONTAKT

''SCENT BRANDING''

Vaša robna marke bit će osvježena s najraširenijim i nezaboravnim oblikom komunikacije.

Novi oblik senzoričnog identiteta postat će ambasador vaše robne marke gdje god na svijetu da je budete predstavljali. Mirisi uzbuđuju, privlače i zavode mnogo više od slika i riječi, jer govore jezikom emocija. Potpis mirisom postaje značajan element vaše robne marke i stvara nereskidivu vezu s vašim klijentima. To je jedinstveno i nezaboravno iskustvo, koje za vašu robnu marku predstavljaju neprocijenjivo iskustvo.

STVARAMO MIRISE ZA VAS

ETERIČNA ULJA

100-postotna čista eterična ulja, dobivena iz cvijetava, listova, kore, drva, kore voća i drugih biljnih elemenata.

PARFEMSKA ULJA

Stvaranje mirisa je umjetnost, koja ne poznaje granice. Jednostavno odaberite između jednostavnih ili kompleksnih parfemnskim mirisia.

MIRISI PO NARUDŽBI

Ukoliko ne pronađete željene note mirisa, naš tim parfumera napravit će novi miris primjeren za vaše okruženje, tvrtku ili robnu marku.

KREATIVNI PROCES

POZNAVANJE KLIJENTA

Analiza vaše robne marke i tvrtke ključna je za izbor mirisa, kako bi se miris savršeno ukolopio u vašu komunikacijsku sliku i poruku, gledajući cjelokupnu strategiju oglašavanja. Prikupljamo i analiziramo vaš slogan, vrijednosti, ciljnu skupinu, poziciju i odnost s kupicma. Za ispravnu hipotezu potrebno je stručno znanje prodaje mirisa, poznavanje sirovine i tehnike fluida.

ISTRAŽIVANJE I RAZVOJ

Stručno znanje na području mirisa dobivamo kroz konstantnu edukaciju i usavršavanje, istraživanje i razvoj. Sirovine se neprastano razvijaju i otkrivaju novo. Svaki miris iz naša ponude jedinstvena je kreacija parfumera. Stremimo k najboljim sirovinama i visoko kvalitetnim mirisima, koji su proizvedni u skladu s propisima IFRE.

UPOTREBA MIRISA I EKSKLUZIVA

Nakon što zajedno odaberemo miris, garantiramo vam ekskluzivitet. Miris je potpis kao dio intelektualnog vlasništva i mora biti uključen u smjernice korporativne komunikacije.